Erbjudande! Professionell streaming av ditt event

Har du varit tvungen att ställa in en föreläsning eller workshop? Eller planerar du redan att genomföra en sändning eller sådana event via digitala kanaler? Nu har vi ett erbjudande till dig som vill ställa om istället för att ställa in. Vi har etablerat ett samarbete med en skicklig partner för att kunna erbjuda en lösning med allt du behöver för att sända/streama med hög kvalitet – all inclusive, om du vill!

  • Professionell filmning och Ljud
  • Live Streaming och dokumentation
  • Lokal/plats
  • Ledning  & Marknadsföring av ditt event

Vill du genomföra ett event med en eller flera föreläsare?
Vi hjälper dig att lösa publik/deltagarfrågan och sköter filmning och streaming till Youtube, Facebook, LinkedIn eller annan RTMP-kanal. Plats? Vi kan komma till ditt kontor, du har även tillgång till fina lokaler mitt i Uppsala City (Komsons kontor). Vår samarbetspartner är erfarna tekniker med all utrustning för att säkerställa proffesionellt ljud och bild, samt en säker sändning/streaming. Filmningen varvas mellan helbild eller närbild för att skapa dynamik. Powerpoint och annat material kan även delas in live i sändningen. Du kan även ta in externa medverkande/talare (ex via Skype och att skapa nedräkning innan sändning. Pris: 14 000-29 000 kr ex moms.

Pris för marknadsföring av din sändning i förväg samt eventkoordinering/-ledning tillkommer, om du önskar det, 980kr/h. Skicka gärna en förfrågan med uppdragsbeskrivning för en mer exakt prisbild!


Vill ni ha tillgång till materialet i efterhand?

Vi erbjuder även möjlighet att få tillgång till delar av sändningen eller sändningen i sin helhet. Timpris för klippning tillkommer och beror på längd och omfattning av eventet.

Vi ser fram emot att inta framtidens eventform tillsammans med er!

Vid förfrågan kontakta Elvira så berättar hon mer.

Fler nyheter