PR och film för Almi och SKAPA-priset 2019

Den 5 september samlades innovatörer och spännande bolag för en dag med framtiden i fokus under Uppsala Innovation Day på UKK. Inför eventet tog vi tillsammans med Linkfilm fram ett bildspel om Almi och deras erbjudande till företag som söker rådgivning och finansiering kring innovationer.

På plats var det dags för Almi att presentera årets vinnare av SKAPA-priset för Uppsala läns innovatörer. Innan utdelningen tog vi fram en film om vinnarna, vilket vi fick hålla för oss själva tills det blev officiellt. I samband med prisutdelningen jobbade vi också med PR som inkluderade bland annat press och annonsering i sociala medier. Inför prisutdelningen tog vi även fram material som exempelvis stora prischeckar till vinnarna. Nu kan vi äntligen släppa hemlighetsmakeriet kring vinnarna…

Uppsala läns SKAPA-pris för Unga innovatörer 2019 tilldelas Isak Werme och Martin Werme, Liqway AB. Uppsala läns SKAPA-pris tilldelas Jacinto de Paiva Sa och Cristina Paun, Peafowl Solar Power AB. Stort grattis från oss på Komson!

Se filmen om vinnarna och deras innovationer:

Film och produktion: Komson & Richard Öhrn

Vill ni ha hjälp med filmidé och filmproduktion? Vi hjälper gärna till!

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med Almi.

Fler nyheter