Premiär för en webbsida fylld med kunskap om projekt

På Donald Davies & Partners nya webbsida ddp.se hittar du allt du behöver veta om dem och deras konsulter. Dessutom finns här kunskapsbloggen Insights som alltid är fylld med insikter och tips inom projekt​.​ Vi på Komson har stått för webbdesign och varit ​projektledare för framtagningen av webbsidan. 

– Tillsammans med Donald Davies & Partners ville vi ta fram en lättöverskådlig och inspirerande webbsida som lyfter fram konsulterna och all den kunskap som de besitter inom projektledning. Startsidan ska visa på detta liksom kunskapsbloggen Insights som exempelvis är fylld med insikter och tips, som alla som arbetar med projekt och projektledning har värde av, säger Marcus Segersvärd, vd, Komson.

Vad är viktigast att tänka på när du ska bygga en webbsida idag?
Anton Carlsson på webbyrån Uppson har stått för webbutvecklingen. Han och vår vd Marcus svara på den frågan med tre saker du inte får missa:

  • Mobile first. Vilken enhet surfar era besökare på? Är svaret att den mesta trafiken sker genom mobiltelefonen (vilket det gör i dag i de allra flesta fall) så bör du tänka ”mobile first”. Alltså designa hemsidan för mobilbesökaren först och ta sedan tag i desktop-versionen.
  • Content. Innehåll, även kallat Content, på en hemsida har aldrig varit viktigare än idag. Sätt er in i vilket innehåll er målgrupp har värde av, till exempel genom att löpande dela den expertkunskap ni redan besitter. Att ta hjälp av en byrå som driver skapandet och spridandet kan sedan vara klokt. Ett bra innehåll ger återkommande trafik och hjälper er även att hamna högt upp på Google.
  • Call to action (CTA). Tänk igenom knappar och vidarelänkning på hemsidan. Ge tydliga signaler som pekar besökaren mot det de troligen vill hitta. Det kan till exempel vara vidare till nästa artikel eller till kontakt.

På bilden syns är delar av (det stolta!) teamet bakom nya ddp.se: Anton Carlsson (Uppson), Emma Schiölde (Donald Davies & Partners), Veronica Björklund och Joakim Eriksson (Komson).

Logo-animation på startsidan ddp.se: Wikestedt Animation.

Läs även:
Så arbetar vi med Donald Davies & Partners
Trenden alla marknadsförare bör känna till

 

Fler nyheter