NY KUND! Content åt C2 Vertical Safety

C2 Vertical Safety erbjuder utrustning och utbildning till dem som klättrar eller arbetar på höga höjder och i trånga utrymmen – ett etablerat spjutspetsföretag inom sitt område, Sveriges vassaste om du frågar oss!

Content Marketing med nyhetsbrevet i fokus
Vi har fått uppdraget att planera, administrera och skapa innehåll till C2 Vertical Safetys nyhetsbrev som mailas ut till deras kundföretag ett par gånger i månaden.

 Komson tillhandahåller en intressant tjänst som tar ett helhetsansvar kring en viktig kundkanal för oss, våra nyhetsbrev. Vi hittade snabbt en strategi och plan tillsammans som utgår ifrån våra kunders behov av inspiration och information ifrån oss, och våra övergripande mål och aktivitetsplan”, säger Martin Malmberg, Marketing Director Direct Business, C2 Vertical Safety.

Målet är att skapa ett större engagemang
Vi på Komson är mycket glada över att ha fått uppdraget att visa vad bra innehåll och kontinuitet kan ge!

Målet är att med ett riktat och läsvärt innehåll, attraktivt paketerat, skapa ett större engagemang hos kunderna än idag. Att vi planerar och driver nyhetsbreven borgar också för en stabil utskickstakt vilket är viktigt i sig”, säger Marcus Segersvärd, vd, Komson.

På bilden på förstasidan syns Martin Malmberg från C2 Vertical Safety och teamet från Komson – Marcus, Jocke och Veronica.

Besök c2safety.com

Läs även:
Våra tjänster – Content Marketing

Fler nyheter