Komson växer – vi söker tre nya medarbetare!

Vi växer så det knakar och behöver därför utöka vårt fantastiska team! Därför söker vi nu tre roller: Art Director (AD), Projektledare och Social Media Expert/Paid Social Expert.

    – Är du en kreativ, lösningsfokuserad och noggrann AD som ser helheten?
    – En Strukturerad projektledare med passion för marknadsföring, branding och strategi?
    – Eller är du en vass Social Media Expert med intresse för det tekniska; att sätta upp annonskonton, implementera pixlar och att bygga kundresor med mera?

Då är det kanske just dig som vi söker! Ange gärna i ansökan om du är intresserad av att arbeta heltid, deltid och/eller på frilansbasis.

Vilka är vi?
Komson är en familjär kommunikationsbyrå med högt i tak, vårt kontor ligger i gamla Riksbankshuset i centrala Uppsala. Teamet består av projektledare, strateger, skribenter och grafiker som tillsammans bidrar till kreativitet och kvalitet i alla delar av skapandeprocessen. Vi hjälper företag och organisationer med varumärkesarbete, marknadsstrategi, event och kommunikation för både digitala kanaler och fysiska miljöer.

Intervjuer kommer ske löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Skicka portfolio, CV och personligt brev till info@komson.se redan idag! Märk mailet med den tjänst som du söker.

Fler nyheter