SLU Holding får ny webb och profil

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) blev 2017 rankad topp tio bland drygt 26 000 lärosäten över hela världen inom områden som veterinärmedicin, skogsvetenskap och biodiversitet. SLU Holding hjälper forskarna på SLU att ta sin forskning vidare mot marknaden, där den kan utvecklas till en innovation som gör nytta i samhället.

Ny webbplats och ny grafisk profil
Nya sluholding.se är fylld med råd och tips från forskare, spännande exempel på innovationer sprungna ur SLU, samt information och kunskap från SLU Holdings egna rådgivare. Vi på Komson har hjälpt till med innehåll och form till den nya webben och annat marknadsmaterial, och arbetar nu löpande med SLU Holdings Content Marketing, bland annat med att skriva och forma för SLU Holdings nyhetsbrev och artiklar till deras kunskapsblogg.

“Komson har bidragit med att utveckla vårt formspråk. De har dessutom varit en drivande och engagerad partner att diskutera utvecklingen av vår kommunikation med.” /Mats Wiktorsson, Senior Innovation and Business Advisor, SLU Holding

Green innovations to life
Inför webblanseringen hjälpte vi även till att formulera SLU Holdings tjänsteportfölj och nya tag-line som sammanfattar SLU Holdings uppdrag och mission med en mening: Green innovations to life.

Webbsida är utvecklad och designad av webbyrån optimalmedia.se

Fler nyheter