ICA Torgkassen firar 50 år med Green opening

ICA Torgkassen har funnits i Uppsala sedan 1969 och fyller hela 50 år i år, idag, den 5 december! Mycket har hänt sedan starten och vi är stolta över att ha fått vara med på resan som deras kommunikationbyrå sedan 2008. Torgkassen är inte vilken ICA-butik som helst… Med en helt egen personlighet, värme och stort engagemang bjuder de alltid kunden på det där lilla extra. Deras miljö- och hållbarhetsarbete imponerar, och tänk att det sträcker sig tillbaka hela 30 år.

2019 har varit ett speciellt år på många sätt för ICA Torgkassen. Tidigare i vår vann de första pris i kategorin Årets hållbara fiskpris från White Guide Green, detta för andra året i rad. De kammade dessutom hem en 5:e placering i kategorin Årets hållbara matbutik 2019, där över 300 butiker testats.

Torgkassen har även gått igenom en stor ombyggnation av butiken för att butiken ska bli rymligare, miljövänliga kylar har satts in och sortimentet av grönt och vegetariskt har utökats. I samband med detta har vi under hösten varit med och anordnat tävlingar i butiken som vi kallat “Klippa bandet” där Torgkassens kunder fått vara med och tävla och vinnaren har fått klippa ett grönt band och därmed invigt en specifik avdelning som blivit klar i butiken. Vinnarna har även fått en Helgens Goda, Torgkassens delikatesskasse, med sig hem. Nu är äntligen hela butiken klar och idag är det dags att klippa det sista bandet, och denna gång är det Torgkassen och handlare Erik Ohlström som stolt håller i saxen.

Mellan den 23/11-7/12 firas det i butiken med jubileumsveckor med fina erbjudanden och spännande besök och provsmak i butiken. Idag är det dags för le grande finale – 50-årsfirande och Green opening, och vi ser fram emot att vara på plats, beskåda det gröna bandet som klipps, skåla in den nya butiken och hurra för Torgkassens 50 år.

Vi ser fram emot att fortsätta stötta er på er gröna smakrika resa framåt!

Så har vi jobbat med kommunikationen kring Torgkassens 50-års jubileum
– Kampanjplanering
– Produktion av tryckmaterial och content
– Logotyp Torgkassen 50 år
– Skyltning och historisk kuriosa i butiken och i sociala medier
– Tävlingar i sociala medier
– Press & PR
– Annonsering
– Liverapportering sociala medier

Spana in ICA Torgkassen på Facebook. Där hittar du uppdateringar från deras 50-års jubileum och andra spännande nyheter från butiken.

Läs mer om hur vi jobbar med ICA Torgkassen här

Fler nyheter