En säker kampanj på hög höjd

C2 Vertical Safety är en helhetsleverantör inom höghöjdsarbete. Förutom branschanpassade utbildningar erbjuder C2 Vertical Safety bland annat fallskyddsutbildning, fallskyddsutrustning och reparbeten. Med specialistkunskap inom klättring och fallskydd är de marknadsledande inom sin bransch.

Kampanj för att lyfta säkerhet och reparbete
C2 Vertical Safety tjänster är särskilt efterfrågade inom byggbranschen. Deras team av duktiga hantverkare är även specialister på klättring med rep och kan därmed utföra uppdrag i komplexa miljöer.

C2 Vertical Safety arbetar ständigt med är att stärka kunskapen om reparbete och handhavandet av utrustning för att minimera olycksriskerna vid höghöjdsarbete.

När vi på Komson fick frågan om att göra en lokal kampanj för att lyfta säkerhetstänket inom byggbranschen, var idén självklar! Målet med kampanjen är att uppmärksamma ämnet och skapa intresse för C2s egna event om säkerhet och höghöjdsarbeten som äger rum den 7 september 2018. Mer om eventet https://www.c2safety.com/uppsalahojdare

Vi på Komson har stått för idé och projektledning för kampanjen. Vi har tagit fram texter, grafiskt material för både tryck och webb, filmmanus samt plan för spridning i digitala kanaler. Att installera balken på 18 meters höjd i C2s lokaler lämnade vi dock till proffsen själva.

Vill du också ha hjälp med att ta fram och genomföra en kampanj som sticker ut? Kontakta Marcus hos oss!

Fotocred: Tor Johnsson, Johannes Rousseau

Läs även:
Kampanj & Marknadsplanering >>

 

Fler nyheter