Äventyrsresebyrån med omtanke

Möt Carpe Adventures, vår nya Din Marknadsavdelnings-kund! Carpe Adventures är den omtänksamma resebyrån i Uppsala som specialiserar sig på expeditioner och äventyrsresor. Med lång erfarenhet och passion för äventyr kan de idag erbjuda marknadens bredaste utbud av just upplevelseresor. De lever efter starka värderingar om ett hänsynsfullt resande, och är engagerade i flera stödprojekt för bevarande av vår värld.

Content Marketing driver affären
Vi stöttar Carpe Adventures i alla marknadsrelaterade frågor, digital marknadsföring och Content Marketing, vilket bland annat innebär insamling och skapande av innehåll till en kommande blogg. Under uppstarten har vi haft förmånen att intervjua Carpe Adventures kunder och samarbetspartners. Bland andra naturfotografen Björn Persson aktuell med fotoboken The Real Owners Of The Planet, en hyllning till Afrikas vackra men hotade natur- och djurliv.

Under upplevelse- och äventyrsmässan Explore Outdoor i Stockholm i januari i år hjälpte vi dem att ta fram en digital monter, marknadsmaterial samt ett tävlingskoncept.

 

Carpe adventures

 

Läs även:
Så arbetar vi med Carpe Adventures
Vår tjänst Content Marketing & PR
Vår tjänst Din Marknadsavdelning

Behöver du hjälp med att planera och driva er marknadsföring? Hör av dig till oss!

Foto: Björn Persson

Fler nyheter